Four Points by Sheraton Brussels

3.8 

Rue Paul Spaak 15, Brussels, 1000   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +32 2 645 61 11

3.8

Reserveer uw comfortabele kamer

in het Four Points by Sheraton Brussel Hotel

De kamers in het Four Points by Sheraton Brussel hotel zijn elegant, modern, functioneel en van alle gemakken voorzien. Het comfortabele Four Points by Sheraton Comfort Bed garandeert een goede nachtrust, de Boxspring matras, het warme donzen dekbed en de kussens zorgen ervoor dat het moeilijk zal zijn om dromen van realiteit te onderscheiden. 

Het Four Points by Sheraton Brussel hotel beschikt in totaal over 128 kamers, met de keuze uit de volgende kamertypen;

Classic kamers Kies uw classic kamer met kingsize, queensize of dubbel bed van het merk Four Comfort van Four Points van Sheraton. De classic kamers met kingsize bed beschikken tevens over een sofa met verstelbare rugleuning. Alle kamers zijn uitgerust met een bureauhoek met hogesnelheidstoegang tot het internet. Alle kamers zijn op een moderne manier ingericht, met meubelen in natuurlijk geel houten kleur en elegante stoffen en vloerbedekking. Verder is er in elke kamer televisie, een flesje water, een minibar en een strijkplank. Afmetingen tussen 25 en 30 vierkante meter.
Comfy kamers Comfort is koning in onze comfy kamers. Alle grote kamers hebben kingsize (heel grote), queensize (grote) of twin (dubbele) bedden. In elke kamer heeft u toegang tot het internet, een zachte kamerjas, pantoffels en een fles water. Geniet van het fantastische uitzicht over het mooie Brussel of onze relaxe tuinen. Alle comfy kamers zijn in een moderne stijl gerenoveerd. Afmetingen minimaal 30 vierkante meter.
Speciale kamers Het Four Points by Sheraton Brussel hotel biedt kamers aan die aan elkaar grenzen en zo een suite voor groepen, families of voor personen met een beperkte mobiliteit kunnen vormen. Sommige kamers bieden zelfs een minikeuken (magnetron, gootsteen en koelkast). Perfect voor een langer verblijf of een verblijf met de familie!