Four Points by Sheraton Brussels

3.8 

Rue Paul Spaak 15, Brussels, 1000   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: +32 2 645 61 11  

3.8

Welkom bij Bar Vélo

Openingstijden:

Elke dag van 17.00 – 23.00 uur.

Bar Vélo is dé plek voor speciale tapbiertjes die direct uit de brouwerij komen door onze samenwerking met verschillende micro brouwerijen vanuit heel België. Er gaat niets boven het perfecte drankje vinden, en hier bij Bar Vélo in Four Points by Sheraton Brussels gaan wij graag met u opzoek naar dat ene perfecte biertje.

Ontdek het menu >

Beer Of The Month

Elke maand werkt Bar Vélo samen met een Belgische micro brouwerij zodat u onze passie voor de Belgische bier cultuur kan ervaren.

Deze maand: Ginette

Ginette is een authentieke blond bier met 5% alcohol. Het is een lichte bier, het is verfrissend en heeft praktisch geen bittere smaak.

Ginette wordt uitsluitend gebrouwen van ingrediënten afkomstig van de biologische landbouw.

Bier Bibliotheek

Wij introduceren: de bier bibliotheek. Op de muur van Bar Vélo vindt u een wereldkaart van internationale bieren, meegebracht door gasten van over de gehele wereld.

Helpt u ons mee met het uitbreiden van onze collectie?

Het is simpel. Breng een lokaal biertje mee, vertel erover en in ruil hiervoor geeft onze barman geeft u een glas van ons lekkerste bier.

Eddy Merckx

Gedurende de geschiedenis heeft België u verschillende kampioenen gebracht in het wielrennen, het heeft u ‘s werelds lekkerste biertjes laten proeven en hier in Bar Vélo vindt u het beste van beiden.

De vintage bar, geheel in het thema van wielrennen, brengt een ode aan alle grote wielrenners in België en aan alle wielrenfans die delen in onze passie voor wielrennen en bier.

Er is maar één man die meer aandacht verdient: Eddy Merckx. Deze legende is de beste wielrenner ooit door het winnen van onder andere 5 Tour de France wedstrijden, 5 Giro d’Italia’s, 3 wereldkampioenschappen, 7 Milan-San Remo’s en hij heeft het wereld uur record gebroken.