Four Points by Sheraton Brussels

3.8 

Rue Paul Spaak 15, Brussels, 1000   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +32 2 645 61 11

3.8

Four Points by Sheraton Brussels

Gelegen nabij het prestigieuse ‘Avenue Lousie’ met haar luxe boutiques, het Sablon district, het hof van justitie en het nachtleven, verwelkomt het Four Points by Sheraton u in het levendige centrum van Brussel.

Rooms Het Four Points by Sheraton heeft 128 perfect ingerichte kamers en suites die allemaal comfort bieden door het kenmerkende Comfort Bed. In onze gezellige lobby en bar kunt u zakelijk en eigen tijd prima en wordt u voorzien van gratis Wifi en flatscreen TVs.

Meer informatie over onze kamers >

Sheraton Bezoek onze goed uitgeruste fitness waar u alle faciliteiten vindt voor uw cardio en gewicht trainingen, gelegen op de 6e verdieping. Ga daarna verder met een wandeling in onze privé tuin: een oase van rust en gemoedelijkheid midden in het centrum van de stad. Ga lekker onderuit zitten en drink een biertje van ons ‘Best Brews programma’ of geniet van een heerlijke snack in ons restaurant ‘La Fourçhette’.

Bekijk al onze services >

Meetings Maak gebruik van de laatste technologieën en geniet van natuurlijk daglicht in de vergaderzalen van het Four Points by Sheraton, Brussel met toegang tot het Wifi netwerk in alle publieke ruimten. Met haar 3 vergaderzalen biedt het Four Points by Sheraton plaats aan 5 tot 100 gasten.

Meer informatie over onze vergaderzalen >

Close