Four Points by Sheraton Brussels

3.8 (108 beoordelingen)

Rue Paul Spaak 15, Brussels, 1000   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: +32 2 645 61 11  

3.8

Geniet van ‘simple pleasures’ bij het Four Points by Sheraton Brussel

Geniet van de eenvoudige dingen in het leven die het verschil maken!

Een warme kop koffie. Een comfortabel bed. Een verfrissend lokaal biertje. Wij bieden het! De kleine dingen in het leven maken het verschil. Gemaakt om uw wensen te kunnen vervullen bieden wij u de ‘simple pleasures’, die u het comfort van thuis bieden met een kleine extra dimensie.

Banner WIFI Blijf verbonden met gratis Wifi
Maak gebruik van gratis diensten als het gratis Wifi netwerk in de lobby of andere openbare ruimten. Deze aangename ‘simple pleasure’ geeft u de mogelijkheid om bij te blijven met werk, vrienden en familie, of om gewoon simpelweg te surfen op het internet terwijl u geniet van een heerlijk drankje van de lobby bar. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om gebruik te maken van 30 minuten gratis in-room Wifi.
Banner_Signature_Bed Het kenmerkende Four Comfort Bed

Gun uzelf een perfecte nachtrust in ons kenmerkende Four Comfort Bed. Het is een lekker plekje, ontworpen om u helemaal in te pakken met een pluche matras, grote kussens, klassieke katoenen lakens en een zacht dekbed. Waarom nog wachten? Geniet nu van het Four Comfort Bed. Het is een ‘simple pleasure’, ontdek onze kamer categorieën.

Banner Coffee To Go

Warme en verse koffie

Wordt wakker met een perfecte, net gebrouwen kop koffie. U kunt uw koffie bij ons altijd krijgen op de manier waarop u hem graag drinkt en wanneer dan ook. De keuze is aan u: espresso, warm of iced, gemixt of cappuccino.

Banner Best Brews Four Points Best Brews Program

Met dank aan ons Best Brews programma heeft u een ruime selectie aan hoge kwaliteit, ijs koud getapt bier van over de hele wereld in onze hotel bar.

Meer informatie over ons Best Brew programma >