Four Points by Sheraton Brussels

3.8 

Rue Paul Spaak 15, Brussels, 1000   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +32 2 645 61 11

3.8

Ontvang exclusieve leden kortingen wanneer u komt lunchen of dineren in het Root Market Restaurant

Lunch in het Root Market Restaurant en ontvang van 10% korting*  op vertoon van uw SPG kaart aan de ober.

*aanbieding geldt niet voor ontbijt en dranken

 

Andere opportuniteiten

Starwood Preferred Guest leden komen al jarenlang in aanmerking voor het verdienen van Starpoints tijdens het drinken en dineren in SPG hotels, ook wanneer ze niet verblijven. U moet alleen uw SPG lidkaart vertonen op het moment van de eindrekening. Starwood heeft nu nieuwe dineer kortingen gelanceerd voor talloze SPG hotels voor Preferred Guest program leden. Er zijn meer dan 500 restaurants en bars die mee deelnemen.

Klik hier om de andere deelnemende restaurants en bars te ontdekken >

 

Over het Starwood Preferred Guest Programma

Het Starwood Preferred Guest® programma is uw gratis pas tot 1000 hotels en resorts in bijna 100 landen door 9 hotel merken.

Als een lid van Starwood Preferred Guest, ontvangt u waardevolle Starpoints inwisselbaar voor prachtige inlossingsopties. Gratis Night Awards met geen blackout data's is waar we bekend om zijn. Plus, Starpoints kunnen tot kamer upgrades, Award Flights over meer dan 350 grote airlines, merchandise awards en veel meer. De keuzes zijn eindeloos en overgelaten aan u.

Als een lid van Starwood preferred guest ontvangt u exclusieve voordelen en inlossing opportuniteiten. Onze opmerkelijke waardevolle munt, Starpoints®, zal uw toekomstige reizen en dromen omzetten in de realiteit, van gratis overnachtingen in een van de meest betoverende hotels over de wereld tot vele andere reizen, merchandise en unieke beloningen.

 

Nog geen SPG lid? Wordt lid en verdien Starpoints met elke maaltijd. Registreer nu!

Close