Four Points by Sheraton Brussels

3.9 (106 beoordelingen)

Rue Paul Spaak 15, Brussels, 1000   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: +32 2 645 61 11  

3.9

Four Points by Sheraton Brussels, antwoord op al uw vragen

Let op:

Woensdag 16 september 2015, van 09.00 tot 13.00 uur zal een manifestatie plaatsvinden georganiseerd door de taxi sector in Brussel. Men verwacht een 300-tal taxis. Deze actie zou eventueel een impact kunnen hebben op het dagelijks functioneren van onze hotels. In principe zou dit geen enkele impact hebben op het openbaar vervoer.

Donderdag 24 september 2015, plant de socialistische overheidsvakbond een 24-urenstaking bij spoorvrachtbedrijf B-Logistics.

Vrijdag 9 oktober 2015 wordt een algemene staking van het spoor verwacht.

Voor meer up-to-date informatie zou ik u aanraden de media (radio, tv, sociale media ...) te volgen of de website van de NMBS te consulteren www.belgianrail.be/nl

Hoelaat is de Check-In / Check-Out?

Check-in tijd is 15:00. We kunnen de beschikbaarheid van onze kamers niet garanderen indien u voor dit uur aankomt, maar we zullen ons uiterste best doen om u uw kamer zo snel mogelijk te geven. Check-out tijd is 12:00. Late Check-out tot 15:00 is mogelijk op aanvraag wanneer dit beschikbaar is. Voor uw gemak en om van uw verblijf in Brussel te genieten, kan u uw bagage in de bagageruimte  achterlaten wanneer u wacht tot uw kamer klaar is, of na het uitchecken wanneer u wacht om te vertrekken.

Hoe geraakt u tot het Four Points by Sheraton Brussels Hotel?

  • Met de auto: Om tot het Four Points by Sheraton Brussels te geraken, volg de Avenue Louise. Neem links naar de Rue Lesbroussart. Neem aan de eerste splitsing links in de Rue Paul Spaak. Het hotel bevindt zich aan uw linkerkant. Heeft u meer informatie nodig ? Bekijk onze route instructies.
  • Met de bus: Neem bus 12 of 21 op Zaventem International Aiport tot Place Luxembourg. Vanaf daar neemt u bus 54 tot de stop Lesbroussarts. Het hotel bevindt zich op 2 minuten wandelen van deze halte. 
  • Met de trein: Vanaf Zaventem International Airport, neem de trein vanaf airport level -1 tot Brussels Centraal Station of Brussels Midi Station.

Zijn er parkeermogeijkheden aan het Four Points by Sheraton Brussels Hotel?

Het Four Points by Sheraton Brussels hotel biedt zijn gasten een parkeergelegenheid, tegen een kost van 16€ per dag.

Biedt het  Four Points by Sheraton Brussels Hotel internet aan ?

Doorheen het hele hotel heeft u toegang tot het internet om in contact te blijven met u familie en vrienden, of voor zakelijke redenen tijdens uw verblijf. Doorheen het hele hotel geniet u van gratis internet, en u kan genieten van High speed internet toegang voor maar €10-€15 per dag in al onze kamers.

Waar kan ik eten in het hotel en tijdens meetings ?
La Fourchette biedt u een smakelijk ontbijt aan. Voor de lunch en het diner kan u genieten van ons Best Brews SM programma, met zijn brede selectie aan locale, regionale en geïmporteerde bieren. Onze Chef zal u met toewijding een authentieke 100% Belgische menu klaarmaken.

Hoe kan ik een meeting boeken in het Four Points by Sheraton Brussels Hotel?

Het Four Points by Sheraton Brussels hotel is de perfecte plaats voor uw volgende event: We hebben een meeting zaal van 800 m² beschikbaar waar u tot 100 gasten kan ontvangen. Om een reservatie te maken voor uw meeting, contacteer aub ons Conventions Departement via het nummer +32 2 224 39 30 of via email: convention.00488@starwoodhotels.com.

Kom meer te weten over meetings in het Four Points by Sheraton Brussels Hotel >>

Hoe kan ik op voorhand betalen voor een verblijf in het Four Points by Sheraton Brussels Hotel voor mij of een derde partij ?
Om een verblijf op voorhand te betalen (voor uzelf of een derde partij als cadeau) in het Four Points by Sheraton Brussels Hotel, kan u gebruik maken van het kredietkaart formulier dat u hier kan downloaden. Dit formulier kan alleen via fax verzonden worden naar het nummer +32 2 224 37 77 en een maximum aanrekening van €2000 is toegestaan per kredietkaart. Een volledige naam en reservatienummer is nodig om dit formulier in te vullen.

Zijn huisdieren toegestaan in het Four Points by Sheraton Brussels Hotel?

Kleine huisdieren zijn toegestaan in het Four Points by Sheraton Brussels Hotel in de lobby en in onze kamers. Gelieve rekening te houden dat we 50 euro aanrekenen als cleaning kost op uw totale kamerprijs. Huisdieren zijn ook niet toegelaten in het restaurant.

Kan het Four Points by Sheraton Brussels Hotel ons helpen met het boeken van City tours of transfers ?

Onze concierges staan tot uw dienst om u te helpen met het organiseren van een activiteit of transfer tijdens uw verblijf. Ze kunnen ook hulp bieden bij het zoeken van toeristische activiteiten of bezoeken.

Zijn er fitness faciliteiten in het Four Points by Sheraton Brussels Hotel?

Ja, het hotel biedt een fitness met de allernieuwste toestellen.

Naar wie moet ik mijn sollicitatie sturen ?
Om te solliciteren bij Four Points by Sheraton Brussels, ga naar onze carreer opportunities of stuur ons een email.

Wie kan ik contacteren voor een reservering en voor verdere informatie die hierboven niet is vermeld ?

Indien u een reservering wilt maken, aarzel dan niet om ons direct te contacteren op +32 2 645 68 60 of per email.

Indien u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om ons direct te contacteren op +32 2 645 61 11 of per email (vergeet alstublieft niet de hotelnaam te vermelden). Ons ervaren team is elke dag bereikbaar van 7:00 tot 23:00.