Four Points by Sheraton Brussels

3.8 

Rue Paul Spaak 15, Brussels, 1000   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +32 2 645 61 11

3.8

Bailli/Châtelain District

Bailli / Châtelain District

Gelegen tussen Chaussée de Waterloo en Avenue Louise, is de Bailli / Châtelain wijk een klein ‘dorp’ waar u heerlijk kunt wandelen, winkelen en uitgaan. Deze wijk heeft altijd zijn aangename en levendige charme behouden.

  • Elke woensdag is er een kleine, lieflijke markt van 13:00 uur tot 19:30 uur die een heerlijke geur van verse aroma’s over Place du Châtelain verspreid. ’s Avonds transformeert dit plein in the ‘place to be’ om van een drankje te genieten.
  • Op Rue du Bailli vindt u tal van winkels die uw shopping verlangens tevreden zullen stellen, vooral van lokale en trendy ontwerpers.
  • Op ongeveer 15 minuten van het hotel bevindt zich het Horta museum dat gewijd is aan de beroemde architect Victor Horta, de ’vader’ van het architectonisch ontworpen “art nouveau”. Zijn huis biedt nu decor aan het museum, waar zijn stijl zo goed mogelijk weergegeven wordt en hoe het daadwerkelijk bedoeld was – kunst in gebouwen en meubilair. Het museum is geopend van 14:30u – 17:00u, dinsdag tot zondag. Gesloten op feestdagen. Meer informatie >
  • Maak een wandeling over Avenue Louise en ontdek de luxe boutiques of slenter rond in het La Toison d’Or winkelcentrum aan Porte de Namur (15 minuten van het hotel)

Flageyplein

Dit is één van de grootste pleinen van Brussel en ook het plein waar veel mensen afspreken vanwege de vele restaurants en café’s, het unieke theater en de markt die er van donderdag t/m zondag staat. Op het Flageyplein kunt u daarnaast ook verschillende kunst bewonderen met een prachtig uitzicht op de vijvers van Elsene.

De Vijvers van Elsene

De vijvers van Elsene bieden een geweldig artistiek décor: het is de perfecte plaats om een wandeling te maken met vrienden en familie of voor een hapje en drankje in één van de nabij gelegen restaurants of cafés. U zult versteld staan van de schoonheid.

Close